Fashion på fotografiska och vintage på söder!

Lördag igen! tiden går så fort och jag hinner inte med så mycket com jag vill. I dag tillexempel, det känns som precis allt som man vill göra här i världen händer i dag eller i helgen! jag hinner inte se mycket av det som ligger på min "skulle vilja hinna med i helgen lista! men jag kan ju alltid tipsa er som läser det här!

1. Fotografiska muset startade i fredags upp ställningen Fashion som kommer att visas från och 24 sep till 2 jan. Den kan jag ju se när som helst men jag var ändå sjukt taggad på och gå och se den i helgen (har sedan länge stått i min allmernacka med en stor ring omkring sig, gå på utställningen fashion!)

2. Något mer skulle velat hinna med i helgen är att åka till K fem i vällingby. där är det nämligen bytar dagar du tar med dig fem klädes plagg och byter dem till fem andra plagg som någon annan lämnat in! Fiffit för studenter som jag som har relativt tunn ekonomi.

3. Vintagemässan på söder. Där kan man frossa i begagnade kläder, acessoarer skor och väskor från alla dess tider. Å vad jag hoppas jag hinner dit i morgon! Mässan är i hornstull strand mellan 12- 19 hela lördagen och söndagen ca 50 kr intäde, men det är det väll värt!


Konst

Konst är ett sätt att utrycka sig. Att förmedla en kännsla eller en händelse med hjälp av bild, musik skulpturer, form eller texter! kläder är i dagen samhälle i allra största grad konst! jag studerar konst och design på kulturamas gymnasium i stockholm och har för avsikt att genom den här bloggen berätta lite om allt nytt jag lär mig om bild och skapande men vill också låta en stor del av det jag snackar om gå till kläder och mode! 


Kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0