Deppdag

OM dagen börjar dåligt blir hela dagen dålig... i dag jobbade jag mellan åtta och elva på förmiddagen och när jag slutade så ringde jag upp M från target models som försökte ringa mig kvällen innan när jag var på jobbet. När jag väl fick tag på henne fick jag reda på att ett känt sko märke (hehe mins inte vad hon sa att det hette) hadde valt ut mig och någon tjej till från agenturen som de ville ha med på fashion week. Men jag svarade för sent och de hadde redan valt några av de andra tjejerna... skitskitSKIT!!! Det här var ju ett välbetalt jobb, och att som modell jobba på fashion week är ju något man vill göra... nu är jag lite deppig (och bitter) över att jag missade den schansen men M tröstade mig med att jag i alla fall var väl eftersökt, inom loppet av två veckor har jag blivit tillfrågad tre gånger om olika modell jobb. Ja ni hör ju att jag i alla fall försöker vara positiv...



Fick en trislott av pappa nyss, vi vann 250 kr så någonting gott är det väll med denna dag då!


kaffe

Nä nu behöver jag semester! känns som om jag inte gör annat en att jobba! börjar känna mig rätt sugen på ett miljö ombyte också, tack gode gud för flyget till paris på mondag!


nä nu dags för en kopp kaffe!


sommar present


Ni kan inte ana vad jag köpte förra veckan och som är sommarens hitills bästa köp/fynd, en riktigt god investering tilll och med! Jag har köpt en axelrems väska i alligator skin... SÅ STÖRT SNYGG ASSO! Jag hadde tänkt spara mina pengar och inte köpa någonting alls (förutom en och annan tidning och pocket bok) innan jag reser till Paris. Men jag visste att kärlek vid första ögonkasstet är dumt att ignorera så jag var bara tvungen att ha väskan. Den har sammets klädsel på insidan och två fack + ett litet fack med dragkedja, den rymmer hyfsat mycket men är ju otroligt ömtålig eftersom den är i äkta aligator skin och så är den ju från 40- talet så jag lär få ha den som fin väska. Köpte den i en av mina absoluta favorit butiker nämligen i smyckeskrinet i borgholm, det är en sådan butik där man bara går runt och tittar på alla vackra ting som endast består av vackra secend hand klänningar gamla antika smycken, hattlådor,skor och annat som man bara kan drömma om! Väskan jag köpte skulle kostat 600 villket är ett mcyket bra pris för den här kvaliten och åren på nacken som den har men mamma är lite av en "stammis" på den här butiken så jag fick köpa de för 500! Jippie!!

(närbild)


Bilden här nedan är skit dålig men ni får lite perspektiv på hur stor väskan är och så.
-alligator väskan och jag-

Mmmm villken snygg väska alltså och den är ju secend hand villket är bra för annars hadde jag tyckt det vore jobbigt att gå runt med en stackars reptil som väska. MEn som sagt den är ju över 70 år och jag kommer använda den mycket de närmsta åren, en sådan här enkel och stilren modell går ju sällan ur tiden och kommer itne kännas omordän. Tycker jag var värd en liten somar present också!

efter regn kommer sol

Åker runt med mamma och gör några ärenden i trakten som passar att göra en regnig dag. vi var nyss på Ullcentrum och jag är så sugen på att köpa en fin stickad ull käp i en fin grå nyans men beslutade att vänta med det. När jag fått lönen för sommaren går det kanske att överväga att spendera 1500 på den vackra skapelsen. För övrigt så ringde min modellagentur ringde häromdagen och frågade om jag ville vara med på en plåtning som var i går, tackade nej för att det blir så himla stökigt att åka härfrån sommarjobbet upp till stockholm och sedan tillbaka bara för en plåtning där ingen lön var garanterad, har i dag lite halv ångest över att jag inte tog jobbet det hadde ju varit kul och kanske värdefulla bilder till portfolion, aja skit samma! det kommer fler tillfällen, lovade att ringa dem när jag är i stockholm igen så då får vi boka in något nytt!

 
Regnar ute... tur att man har en sådan läcker regn jacka!:)


loppis runda

sitter och bloggar i bilen som jag brukar göra nu för tiden för det är ju bara när jag lämnar gården som det är mottagning, menmen täckning klarar man sigutan några veckor varje år så jag klagar inte (eller lite klagar jag kansk hehe) Har min lediga dag i dag i alla fall och åker runt på loppis runda med mor och far, har redan fyndat massor! är lite små seg i dag efter en fredag kväll med vänner vid stranden så dagens lugna utflykt passar mig bra!

Dagens fynd, alla från by loppisen i stänninge på öland:
Tre nya böcker för 10 KR, en skönliterär pcket, en kok bok med fina bilder på sommar mat, och så den boken som jag gillar mest, allt för konsten heter den och är en mysig bok där olika konstnärer har illustrerat och skrivit serier.

En korg som jag fick gratis för att den saknar ett handtag, GRATIS (jag klipper av det andra så är det skit samma)

En rygg säck i äkta skin med läder detaljer 20 KR

En super len päls mössa till vintern för endast 50 KR villket kap!

Allting fick jag för under hundringen, villka fynd jag har gjort i dag asso mössan hadde jag köpt om den så varit tre gånger så dyr! Älska loppis asso, speciellt sådana fina lokala by loppisar som denna, det är där de riktigt låga priserna finns. Kanske tar lite bilder och lägger ut på fynden om jag får tid, pels mössan är skit vacker den vill ni se!


a butterfly in my hart



har snöat in lite på att ta kort på fjärilar i sommarsolen asso... här har ni ännu en fining i alla fall!:)

fjärils hällsningar

nej, jag är inte död dock så är uppkoppling till internet på norra öland (eller i alla fall där jag bor) helt död... därför har jag inte bloggat de senaste veckorna men nu har tele2 lovat att fixa motagningen så jag hoppas det löser sig snart! Är med pojkvännen i närmaste byn för att surfa lite på internet och ringa några samtal så det blev  läge för lite uppdateringar här på bloggen också!








RSS 2.0